Head First Race

Datum: 19 september 2015 Actueel 2

Op zaterdag 19 september vond de Head First Race plaats in Rotterdam. Bij deze race kon het VUmc Alzheimercentrum natuurlijk niet ontbreken.

Zowel op het droge als in het water was er een afvaardiging van het VUmc Alzheimercentrum aanwezig. Zo heeft een groepje fanatieke dames en heren zich niet laten kennen op de ergometer, met een 4e plek als resultaat. Daarnaast waren er twee roeiboten van het Alzheimercentrum aanwezig: een roeiboot waar 8 sportieve medewerkers hun best hebben gedaan en een skiff (1 persoon) met een bloedfanatieke jongeman die zelfs een medaille heeft gekregen.

Al met was het een zeer sportieve en geslaagde dag! Het VUmc Alzheimercentrum heeft samen met het ErasmusMC een totaalbedrag van 30.000 euro opgehaald voor onderzoek naar Alzheimer.

Top